If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Някои хора трябва да имат не акт за раждане, а писмено извинение от производителя на контрацептиви.乁໒( ͒ ⌂ ͒ )७ㄏ Българите ще излязат масово на протест, чак когато спрат Замунда
Една тема във форума се счита за успешна, ако до седмия коментар не се заговори за плюскане и пукница !
Тоя го заеби, щото е корумпиран на тая тема!
Наздраве!
Аааа не мога го отсвиря как да е .
Ако знаеш как ми изскочи изневиделица през седмицата на Пикадили Младост - ще ходя сега да ми леят куршум дано поне да е чул като му свирнах .
Пак наздраве .
Някои хора трябва да имат не акт за раждане, а писмено извинение от производителя на контрацептиви.乁໒( ͒ ⌂ ͒ )७ㄏ Българите ще излязат масово на протест, чак когато спрат Замунда
Една тема във форума се счита за успешна, ако до седмия коментар не се заговори за плюскане и пукница !
Даже те и видях, ама ти прелетя с бензиновия Apolo... Докат реагирам ...
Е ако не беше бензинов щеше само пушилека да ми видиш пък и нямаше да прелетя ми щях да си карам в браздата
Такива опасни маневри в града не се препоръчват - ама ако не беше маневрата нямаше и да те забележа де. То една сива 156-ца ли е във Варна .
Вече се замислям, щото съм напред с материала!
Последна наздравица, а вие се замислете за риболова.
Като дойда ще искам прясна риба, а не замразена от гърция!
На където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.
Брях, плашим ли се?!? Айде, че едни риби питат тука - кога щели да бъдат изядени?
Те в морето още
Наздраве
Comment